en - nl - fr
Home GSM Online Producten Diensten
Downloads Nieuws Corporate Portaal


Sinds 1998 biedt LCU Consulting, via design, ontwikkeling, implementatie en support een waaier aan gesofisticeerde en innoverende software oplossingen aan, met als doel Uw complexe problemen omtrent 'Mobiele Telefonie, Banking, en Government te managen en te rapporteren.

Ons team van gekwalificeerde en ervaren software ingenieurs zorgt voor de installatie van geintegreerde oplossingen op maat. Alles wordt ondersteund door een team van project managers and IT professionals, die er waakzaam voor zorgen dat Uw winsten gemaximalisserd worden door snelle 'returns on investment'.


LCU Consulting past een gefaseerd project implementatie proces toe, dat ervoor zorgt dat het computer systeem, de dienst of het product op tijd wordt geleverd, binnen het budget en volledig operationeel. We hebben dan ook een 100% 'track record' in het behalen van deze essentiële doelstellingen van de klant.

Elk verkoop process wordt pas afgesloten na advies van onze Senior Project Managers. Op deze manier verzekeren we er ons van dat onze projecten tijdig worden opgeleverd. We zullen ook eerst samen met de klant alle project gerelateerde risico's indentificeren. Dit alles heeft als doel om zo efficient mogelijk aan de behoeften van de klant tegemoet te komen.

LCU Consulting Project Managers en Consultants zijn in staat om snel de behoeften van de klant in kaart te brengen. Op basis van deze analyse neemt het project plan vorm aan en gaan we van start.

 

...Expect the best LCU's bewezen track record, de brede klanten basis en de originele aanpak van nieuwe IT initiatieven kunnen ook in Uw voordeel spelen!
webdesign www.bivium.be